Προσκυνώ... τη χάρη σου, λαέ μου!!!




Την ώρα που όλη η υφήλιος, αντλεί και χρησιμοποιεί την γνώση των προγόνων μας, στρεφόμενοι όλο και περισσότερο στις αρχαίες ελληνικές διδαχές και τρόπο ζωής... εδώ στο Ελλάντα, θεωρούμαστε οπισθοδρομικοί, γραφικοί,  λοβοτομημένοι, "κολλημένοι" και φυλετιστές... όσοι ακολουθούμε αυτή την οδό. 



Ξυπνήστε λίγο μεταμορντισμένα μαϊμούδια και συνέλθετε... διότι αν σας τα πάρω όλα, θα μείνετε άδειοι σκουριασμένοι τενεκέδες, βιβλία με λευκές, κενές σελίδες...

Μετά απορείτε, πώς οι βάρβαροι γίναν "άνθρωποι" και το Ελλάντα έπιασε πάτο σε όλα τα επίπεδα !!!!!!!!!!!!




Αν θες πίσω την Ελλάς σου... παιδεύσου ελληνικώς, μεγάλωσε τα τέκνα σου ελληνικώς, νομοθέτισε ελληνικώς και κυρίως κυβερνήσου ελληνικώς από Έλληνες !!!!!!!!!

Δεν μας παίρνει άλλο για ιδεολογίες του κώλου !!!!!!!!!!

Πρέπει να γίνει γενική φασίνα στο σπιτικό μας... πετώντας πρώτα τα "σπουπίδια" από κάθε τομέα !!!!!!!!!!!

Επιτέλους, πάψε να είσαι η ντροπή της Ιστορίας και του έθνους σου, γιατί όπως το πας, δεν θα έχεις ούτε και τον καναπέ που κάθεσαι για δικό σου, από την ψευτοπαπαριά του χρέους που σε φόρτωσαν και σαν μαλάκας σφίγγεις το λουρί, τόσο το δικό σου, όσο και το λουρί του μέλλοντος των ίδιων σου των παιδιών, για να πληρώνεις !!!!!!!!!!!!!!!

Από λέοντα. σε κατάντησαν κότα ρεεεεεεεεε... ξύπνα !!!!!

Η πατρίδα, η χώρα σου, όχι όμως το κράτος αυτό το γαμημένο, όπως με μαεστρία το κατάντησαν... είναι το ίδιο σου το σπίτι ρεεεεεεεεεε κι εσύ "τον" παίζεις  περιμένοντας την ανάπτυξη!!!!!!!!!!!!! 

Κούνα λίγο το ξερό σου το κεφάλι, ή τράβα μία και βάρα το στον τοίχο... μπας και πάρει μπρος !!!!!!!!!!

Και να θυμάσαι πως... η Ελλάδα δεν έφαγε, ούτε τρώει, ποτέ τα παιδιά της... το ρουσφέτι σου, η αδιαφορία σου, το προσωπικό σου συμφέρον κι η πάρτη σου, έφαγε... έφαγε, όσο εσένα, τόσο και τα παιδιά σου και την Ελλάδα την ίδια !!!!!!!




Μην περιμένεις ψευδοσωτήρες να σε βγάλουν από το αδιέξοδό σου και να σε σώσουν !!!!!!

Μόνος σου θα σωθείς λαέ μου, αφού πρώτα σώσεις το "Είναι" σου, από την ύπνωση, αμάθεια και προσωπική ,πνευματική σου σκλαβιά !!!!!

Αν θες πίσω την Ελλάς σου... γίνε πάλαι, Έλληνας !!!!!


Αδράστεια Διός